Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας

από 30 Ιουλίου έως - 12 Αυγούστου

Ημ/νία Ώρα  Κατ/τητα Τίτλος Περιγραφή
30-Ιουλ 0:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν -    TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ    Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.
30-Ιουλ 1:00 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Cry Blood, Apache
1970 ‧ Γουέστερν/Δράση ‧Διάρκεια  82' 
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Αφηγούμενος την ιστορία της πρώιμης ζωής του σε αναδρομή, εξηγεί τη βάναυση σφαγή  σε μια φυλή Ινδιάνων. Η μόνη επιζών  συμφωνεί να τον οδηγήσει σε ένα μυστικό χρυσωρυχείο.                   Παίζουν :   Τζόντι ΜακΚρέα,   Νταν Κεμπ,   Μαρί Γκάβα .            Σκηνοθεσία :  Τζακ Στάρετ
30-Ιουλ 2:30 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :     Η πόλη της κολάσεως
(Hell Town), Γουέστερν,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1937,
Διάρκεια 59'

(Το πρόγραμα περιέχει σκηνές βίας)  Ο Dare Rudd και ο Dinkey  είναι δύο φίλοι που τους αρέσει να παίζουν στοίχημα. Χρειάζονται χρήματα και καταφύγιο, ταξιδεύουν στη Μοντάνα για να επισκεφτούν τον ξάδερφο του Dare ,τον Τοm , ο οποίος έχει ένα επιτυχημένο ράντσο βοοειδών. Τον  Dare ερωτεύεται  η φίλη του Tom, Judy, η οποία πείθει τον Toμ  να δώσει στον Dare την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του ότι μπορεί να αποκτήσει ένα κοπάδι  βοοειδή. Όταν χάνει το κοπάδι σε ένα παιχνίδι πόκερ υψηλού πονταρίσματος, ο Dare ενώνει τις δυνάμεις του με τον Tom και τον Dinkey για ......                                                           Παίζουν :  Τζον  Γουέιν, Μάρσα Χαντ,  Μόντε Μπλού, Τζόννυ Μακ
Μπράουν                                                                                                                      Σκηνοθεσία : Τσάρλς  Μπάρτον
30-Ιουλ 3:50 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Διαχωριστική γραμμή
(Borderline) Φιλμ νουάρ,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1950,
Διάρκεια 88',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας)Δύο μυστικοί πράκτορες προσπαθούν να διεισδύσουν σ' ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου ναρκωτικών στο Μεξικό.                                                                                                     Παίζουν : Φρεντ ΜακΜάρευ,  Κλερ Τρέβορ                                                                 Σκηνοθεσία : Ουίλιαμ Σάιτερ
30-Ιουλ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE STATE OF EUROPE 
Μια σειρά που εξετάζει θέματα και γεγονότα που σχετίζονται με τις πηγές ,την ανάπτυξη και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
30-Ιουλ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : RESEARCH FOR THE FUTURE 
Πολιτισμός υψηλής τεχνολογίας. Η επιστήμη στην υπηρεσία
του ανθρώπου.
30-Ιουλ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ :Green Careers
Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον!!
Συμβουλές και οδηγίες για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον.
30-Ιουλ 6:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW       
30-Ιουλ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 10:00 8 7η Τηλεοπτική Σεζόν  : MARKETING IN PRACTICE & MORE (E) Χρηστικές συμβουλές marketing για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει ο Θέμης Σαρανταένας.
30-Ιουλ 10:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 11:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 13:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 16:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 17:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 18:00 8 Πάνω Από Τα Όρια  Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
30-Ιουλ 19:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  της Δρ. Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος Ψυχίατρος Πρόεδρος της Εταιρείας     Alzheimer, με θέμα : «Νεώτερες εξελίξεις στην πρόληψη και στη θεραπεία της  νόσου Alzheimer - ο ρόλος της πανδημίας».
30-Ιουλ 20:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
30-Ιουλ 20:30 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
30-Ιουλ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
30-Ιουλ 22:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν - Νέος κύκλος TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ (E)    Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.
31-Ιουλ 0:00   ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : The Trail Beyond,
Γουέστερν, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1934, Διάρκεια 54'
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Ο Αμερικανός Ροντ Ντρου καλείται να βοηθήσει στην αναζήτηση αγνοουμένων στον Καναδά. Συνοδευόμενος από τον Wabi, τον φίλο του από το σχολείο, ο Ρόντ ταξιδεύει βόρεια, αλλά γρήγορα έρχεται σε αντιπαράθεση με μια συμμορία Γάλλων Καναδών παρανόμων. Όταν οι ληστές απαγάγουν τη νεαρή Φελις, γίνεται φανερό ότι είναι υπεύθυνοι και για τις άλλες εξαφανίσεις. Ευτυχώς, ο Ντρου και ο Γουάμπι είναι εκεί, αποφασισμένοι να βρουν και να απελευθερώσουν τους αιχμαλώτους.                                                                                                               Παίζουν :   Τζον Γουέιν, Βέρνα Χίλλυ,  Νόα Μπίρυ Σρ., Νόα  Μπίρυ Τζ Σκηνοθεσία : Ρόμπερτ  Μπράντμπερυ, 
31-Ιουλ 1:00 8 Εκπομπή Body Health (Ε) Εφαρμογές φυσικοθεραπείας, από τον   Χειροπράκτη - Φυσικοθεραπευτή, κ. Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη, γνωρίζοντας στους τηλεθεατές τις ευεργετικές δυνατότητες της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών.
31-Ιουλ 2:00 8 Πάνω Από Τα Όρια (E) Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
31-Ιουλ 3:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  The story of the last Chrysanthemus . Ιαπωνικής παραγωγής 1939, Α/Μ‧ Διάρκεια : 143' Ο Κικουνοσούκε (Σοτάρο Χαναγιάγκι), ο υιοθετημένος γιος ενός θρυλικού ηθοποιού που προσπαθεί να κατακτήσει το καλλιτεχνικό στερέωμα, υποδυόμενος γυναικείους ρόλους, στρέφεται στη νοσοκόμα του βρέφους του αδερφού του,  για υποστήριξη και στοργή. Η ίδια  σύντομα εγκαταλείπει τα πάντα για τη δημιουργική δόξα του αγαπημένου της. Προσφέροντας μια συναρπαστική ματιά πίσω από τις σκηνές του θεάτρου kabuki στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, το The Story of the Last Chrysanthemum παρέχει μια κριτική για την καταπίεση των γυναικών και τις θυσίες που απαιτούνται από αυτές. Παίζουν :  Shôtarô Hanayagi, Kôkichi Takada, Ryôtarô Kawanami  Σκηνοθεσία : Kenji Mizoguchi
31-Ιουλ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : MUSIC EXPRESS 
Συναυλίες και συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα
συγκροτήματα της ροκ και ποπ.
31-Ιουλ 6:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου . Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου .
 
31-Ιουλ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 9:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 10:00 8 Πάνω Από Τα Όρια (E) Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
31-Ιουλ 11:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 18:00 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου  Όλη η δράση από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου σε εβδομαδιαία βάση. Ράλι, αναβάσεις αγώνες πίστας και μεγάλου τουρισμού από τις πιο αναπτυγμένες χώρες του Motorsport όπως η Ιταλια, η Γερμανία και η Γαλλία, μέχρι και τους κορυφαίους θεσμούς με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. 
31-Ιουλ 18:30 8 Revolution  Μια φρέσκια οπτική ματιά στο χώρο του αυτοκινήτου με επίκεντρο την βελτίωση, τα supercars και τις αστειρευτες ιπποδυνάμεις. Drift, Dragster, καμμένο λάστιχο και μοναδικός ήχος από πολλαπλές εξατμίσεις συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε τηλεθεατή που αγαπά τις αυτοκινητιστικές συγκινήσεις. 
31-Ιουλ 19:00 8 Ντοκιμαντέρ : GIANTS OF THE CENTURY 
Οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, από όλο τον κόσμο,
στον τομέα των τεχνών, της πολιτικής, της φιλοσοφίας, της επιστήμης.
31-Ιουλ 20:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  της Δρ. Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος Ψυχίατρος Πρόεδρος της Εταιρείας     Alzheimer, με θέμα : «Νεώτερες εξελίξεις στην πρόληψη και στη θεραπεία της  νόσου Alzheimer - ο ρόλος της πανδημίας».
31-Ιουλ 21:00 8 Τηλεαγορές Τηλεαγορές
31-Ιουλ 22:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : H ζωή με τον πατέρα (Life with father), Κωμωδία, Έγχρωμη, ΗΠΑ 1947, Διάρκεια 112',   Νέα Υόρκη, 19ος αιώνας. Ο χρηματιστής Κράρενς Ντέι θέλει να πιστεύει ότι διοικεί το σπίτι του με τον τρόπο του, αλλά πολλά περνούν από το χέρι της συζύγου. Τα αγόρια του βρίσκουν τρόπους να βγάζουν χρήματα και κοιτούν για κορίτσια. Όταν αποκαλύπτεται ότι ο κος Ντέι δεν έχει βαπτιστεί ποτέ, όλοι του υποδεικνύουν να το κάνει, αλλά αυτός έχει σοβαρές ενστάσεις.                                                  Παίζουν : Ουίλιαμ Πάουελ, Ιρέν Ντιουν, Ελίζαμπεθ Ταίηλορ, Τζίμμυ Λίντον Νέα Υόρκη                                                                                                   Σκηνοθεσία : Μάικλ Κέρτιζ,
1-Αυγ 23:55 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Φόβος και πάθος (Fear and desire), Αντιπολεμική,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1953,
Διάρκεια 62',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Η ταινία αναφέρεται σε έναν πόλεμο σε μια ανώνυμη χώρα. Τέσσερις στρατιώτες, οι οποίοι επιβίωσαν από την πτώση του αεροπλάνου που τους μετέφερε, ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται σε εχθρικά εδάφη. Αποφασίζουν να φτιάξουν μια σχεδία και να διασχίσουν την νύχτα ένα κοντινό ποταμό, προκειμένου να βρεθούν με τους συμπατριώτες τους. Ωστόσο, τα σχέδιά τους περιπλέκονται, από μια γυναίκα, η οποία τους συναντά στο δάσος που κρύβονται και από την παρουσία κοντά τους ενός στρατηγού των εχθρικών δυνάμεων, τον οποίο έχει σκοπό να δολοφονήσει ένα μέλος της ομάδας τους.                                                                Πρωταγωνιστούν :    Φρανκ Σιλβέρα, Πωλ Μαζούρσκι, Κένεθ Χαρπ, Στηβ Κόιτ
 Σκηνοθεσία : Στάνλευ Κιούμπρικ,                                                                                      
1-Αυγ 1:00 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου (Ε)  Όλη η δράση από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου σε εβδομαδιαία βάση. Ράλι, αναβάσεις αγώνες πίστας και μεγάλου τουρισμού από τις πιο αναπτυγμένες χώρες του Motorsport όπως η Ιταλια, η Γερμανία και η Γαλλία, μέχρι και τους κορυφαίους θεσμούς με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. 
1-Αυγ 1:30 8 Revolution - 3oς Κύκλος(E) Μια φρέσκια οπτική ματιά στο χώρο του αυτοκινήτου με επίκεντρο την βελτίωση, τα supercars και τις αστειρευτες ιπποδυνάμεις. Drift, Dragster, καμμένο λάστιχο και μοναδικός ήχος από πολλαπλές εξατμίσεις συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε τηλεθεατή που αγαπά τις αυτοκινητιστικές συγκινήσεις. 
1-Αυγ 2:00 12 Ξένη Ταινία  : Ένας γορίλλας απ' το
Μπρούκλιν (Bela Lugozi
meets a Brooklyn Gorilla),
Μαύρη κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1952,
Διάρκεια 74',
Οι κάτοικοι της ζούγκλας βρίσκουν δύο άντρες με γένια και  ξεφτισμένα σμόκιν κοιμισμένους στη ζούγκλα και τους μεταφέρουν  στον αρχηγό τους και στην κόρη του. Τους ξυρίζουν, τους καθαρίζουν και τους πλένουν και  όλα γίνονται ενώ κοιμούνται ακόμα. Αφού ξυπνήσουν, οι άντρες - Duke Mitchell και Sammy Petrillo - παρουσιάζονται στην κόρη του αρχηγού Nona και αναφέρουν ότι ήταν στο δρόμο τους "για να κάνουν μια παράσταση για τα αγόρια στο Guam ", αλλά άνοιξαν τη λάθος πόρτα στο αεροπλάνο, έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους και ζούσαν με άγρια ​​μούρα και ωμό ψάρι. Η Nona εξηγεί ότι ο πατέρας της είναι ο Αρχηγός Ράκος και αυτή είναι η πιο νότια περιφέρεια του Ομίλου Zambuanga. Το νησί ονομάζεται Κόλα-Κόλα.
Ο  Duke δημιουργεί μια στενότερη σχέση με τη Nona, ενώ ο Sammy δημιουργεί φιλικές σχέσεις  με την αδερφή της Nona, Saloma. Τον αναγκάζει, να συμμετάσχει στους χορευτές luau και στη συνέχεια να εκτελέσει ένα χορευτικό. Η  Nona λέει στον Duke ότι εκπαιδεύτηκε σε ένα αμερικανικό κολέγιο για να προετοιμαστεί να μπορεί  να κυβερνήσει το νησί ως βασίλισσα. Όταν ο Duke  ρωτάει πως μπορούν να φύγουν από το νησί, η Nona λέει, "ίσως ο Δρ Zabor μπορεί να σας βοηθήσει. Είναι ο μόνος λευκός στο νησί. Ζει στην άλλη πλευρά του νησιού. Είναι επιστήμονας που εργάζεται σε ένα πείραμα στην εξέλιξη , με προσέλαβε ως βοηθό του. Αύριο θα σας πάω σε αυτόν".  Πρωταγωνιστούν : Μπέλα Λουγκόζι, Ντιουκ Μίτσελ,
Σάμμυ Πετρίλλο.                                                                                                         Σκηνοθεσία : Ουίλιαμ Μπόνταιν
1-Αυγ 3:30 12 Ξένη Ταινία : Αιχμάλωτοι της ζούγκλας
(Nabonga), Εξωτική
περιπέτεια, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1944, Διάρκεια 75',
Ο T. F. Stockwell κλέβει τα χρήματα και τα κοσμήματα των χρηματοκιβωτίων της τράπεζας του Καΐρου στην οποία εργάζεται. Αφού φεύγουν νότια με ιδιωτικό αεροπλάνο με τη μικρή του κόρη Ντορίν και τον πιλότο, κατά τη διάρκεια καταιγίδας το αεροπλάνο συνετρίβει, όμως επιβιώνουν και οι τρεις.   Ο Στόκγουελ δολοφονεί τον πιλότο όταν βλέπει τα κλεμμένα λάφυρα. Ενώ εξερευνά τη γύρω περιοχή, η Doreen βρίσκει έναν γορίλα τραυματισμένο και αφημένο για νεκρό από μέλη ενός σαφάρι.
Τα χρόνια περνούν όταν ο Ray Gorman έρχεται στην περιοχή στις παρυφές της ζούγκλας όπου συνετρίβη το αεροπλάνο. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Carl Hurst και η γυναίκα συνεργάτης του Marie κατασκοπεύουν τον Γκόρμαν για να δουν τι κάνει.
1-Αυγ 4:55 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Τοπικά νέα (Home Town
Story), Δραματική,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1951,
Διάρκεια 60',
Μετά την αποτυχημένη επανεκλογή του, ο πολιτικός Blake Washburn επιστρέφει στο σπίτι και  γίνεται εκδότης της τοπικής εφημερίδας. Όταν παρατηρεί την επιρροή που έχει το χαρτί στο κοινό, το χρησιμοποιεί για να απευθυνθεί σε πιθανούς ψηφοφόρους στις επόμενες εκλογές.                                                               Παίζουν : Τζέφρυ  Λιν, Ντόναλτ Κρισπ,  Μάρτζορυ Ρέυνολντς,
Μέριλυν Μονρόε, Άλαν  Χέιλ Τζ.                                                                         Σκηνοθεσία :  Άρθουρ Πίρσον.
1-Αυγ 6:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου .
1-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
1-Αυγ 7:30 Κ CARTOONS  
1-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
1-Αυγ 9:00   Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW  Chemistry (Χημεία)

Οι αρχές του σχηματισμού των μορίων. Ο ρόλος της χημείας στην παρασκευή μπύρας και οι νέες προσεγγίσεις χημικής σύνθεσης.
1-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
1-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
1-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
1-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
1-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
1-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
1-Αυγ 18:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας. 
1-Αυγ 18:05 8 Ντοκιμαντέρ : RACE TO SAVE THE PLANET  Τα σπουδαιότερα περιβαλλοντικά  θέματα του αιώνα!!!!
Από την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι την διάβρωση του εδάφους!!!!
Από τις καταστροφές των δασών μέχρι την κλιματική αλλαγή.
Αφήγηση ΜέριλΣτρηπ
1-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας.
1-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : OUT OF THE PAST Οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, από όλο τον κόσμο,
στον τομέα των τεχνών, της πολιτικής, της φιλοσοφίας, της επιστήμης.
1-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή Body Health (Ε) Εφαρμογές φυσικοθεραπείας, από τον   Χειροπράκτη - Φυσικοθεραπευτή, κ. Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη, γνωρίζοντας στους τηλεθεατές τις ευεργετικές δυνατότητες της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών.
1-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
1-Αυγ 23:00 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : TRADED - "Διαπραγματεύσεις" (2016)                      Διάρκεια : 100' min  (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) ) Η ταινία διαδραματίζεται στο Κάνσας του 1880 , η ιστορία αφορά τον Κλέι Τράβις, που ζει μια ειρηνική ζωή ως κτηνοτρόφος με τη σύζυγό του Αμέλια , τη 17χρονη κόρη τους  Λίλι  και τον μικρότερο γιο τους, Τζέικ . Η ζωή της οικογένειας διαλύεται όταν τον Τζέικ τον δαγκώνει ένας κροταλίας και πεθαίνει, οδηγώντας τη μητέρα του σε βαθιά κατάθλιψη και  τη Λίλι να φεύγει απροειδοποίητα από το σπίτι ελπίζοντας να εξασφαλίσει δουλειά στη Γουίτσιτα ως σερβιτόρα στο "Harvey Girl" και να κυνηγήσει το όνειρό της. Ο πατέρας της όμως πρέπει να αφήσει τη γυναίκα του και το  ράντσο,  για να σώσει την κόρη του από έναν παλιό εχθρό. Παίζουν : Kris Kristoferson, Michael Pare, Trace Adkins                                               Σκηνοθεσία : Timothy Woodword
2-Αυγ 0:50 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Ο Τόπερ επιστρέφει
[Topper returns],
Φανταστική κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1941,
Διάρκεια 88',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας)  Η όμορφη Γκέιλ ακολουθεί τη φίλη της, Αν, στο τρομακτικό οικογενειακό σπίτι, όπου δολοφονείται όταν κάποιος πυροβολεί τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους. Ο Κος Τόπερ τυχαίνει να περνάει από εκεί, με τον σοφέρ του, Έντι, και αποφασίζει να συνοδεύσει τις δύο κυρίες στην έπαυλη. Γρήγορα γίνεται φανερό ότι κάποιος θέλει την Αν νεκρή, αλλά από λάθος δολοφονεί την Γκέιλ. Η Γκέιλ επιστρέφει ως φάντασμα και με τη βοήθεια του Κόσμο προσπαθεί να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη υπόθεση.                                                                                                                   Πρωταγωνιστούν: Τζόαν Μπλοντέλ, Ρόλαντ Γιανγκ, Κάρολ Λάντις                      Σκηνοθεσία: Ρόυ Ντελ Ρουθ 
2-Αυγ 2:30 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Σε μία ώρα με σκοτώνουν
(Please murder me), Φιλμ
νουάρ, Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ
1956, Διάρκεια 74'
 (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας). Ένας δικηγόρος καταφέρνει να αθωώσει την πελάτισά του, μια γυναίκα που κατηγορείται για φόνο. Μετά την ετυμηγορία όμως, ανακαλύπτει ότι πράγματι η γυναίκα διέπραξε το φόνο και τον παραπλάνησε για να κερδίσει την αθώωσή της. Γεμάτος ενοχές και γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να δικαστεί και πάλι για τη δολοφονία, θα καταστρώσει ένα δικό του σχέδιο για να την φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης, ρισκάροντας τη ζωή του.                                                                      Πρωταγωνιστούν : Άντζελα Λάνσμπερι, Raymond Burr, Dick Foran, John Dehner, Lamont Johnson, Robert Griffin                                                                  Σκηνοθεσία: Peter  Godfrey
2-Αυγ 3:45   ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Πέτρινος κόσμος (The incredible petrified world),
Περιπέτεια φαντασίας,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1960,
Διάρκεια 67'
Ο καθηγητής Millard Wyman στέλνει πλήρωμα με δύο άνδρες και δύο γυναίκες  σε βάθος ωκεανού ποτέ πριν εξερευνηθεί. Ωστόσο, υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας. Το κουδούνι κατάδυσης απελευθερώνεται από το καλώδιο που τους συνδέει στην επιφάνεια και χάνεται η επαφή με την επιφάνεια. Πιστεύεται ότι η αποστολή έχει χαθεί .....                    Πρωταγωνιστούν   : John Carradine , Robert Clarke , Phyllis Coates , Allen Windsor ,  Sheila Noonan                                                                                       Σκηνοθετημένο από Τζέρι Γουόρεν                                 
2-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : OUT OF THE PAST Οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, από όλο τον κόσμο,
στον τομέα των τεχνών, της πολιτικής, της φιλοσοφίας, της επιστήμης.
2-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : RACE TO SAVE THE PLANET  Τα σπουδαιότερα περιβαλλοντικά  θέματα του αιώνα!!!!
Από την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι την διάβρωση του εδάφους!!!!
Από τις καταστροφές των δασών μέχρι την κλιματική αλλαγή.
Αφήγηση ΜέριλΣτρηπ
2-Αυγ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -   Tracking Down The Past (Ανιχνεύοντας το Παρελθόν)             

Η καταγωγή του ανθρώπου. Οι διάφορες μέθοδοι χρονολόγησης και η παλυνολογία, η επιστήμη της απολιθωμένης γύρης
2-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 11:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 12:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
2-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
2-Αυγ 17:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  της κ. Ράνιας  Σουλάκη,  Σύμβουλος Διαχείρισης Θεμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με θέμα : «21ος Αιώνας – στην  πορεία των νέων εργασιακών σχέσεων»
2-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 18:15 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου, με την ομιλία της  κυρίας Ευαγγελίας Καταξάκη,  Ρευματολόγος Δ/τρια ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Θριάσιο - Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας                                                                                                                            και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ, με θέμα :                                              
 «Ρευματικές παθήσεις και η αντιμετώπιση τους»  
2-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας. 
2-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : GARDENING - ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ         
Η Φροντίδα του κήπου μας. 
Τα   στάδια της περιποίησης του κήπου όπως την επιλογή του μέρους, την φύτευση, ταστάδια περιποίησης, το κλάδεμα , κλπ
2-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW        Cold (Κρύο) 

Η άμυνα του οργανισμού στο κρύο. Ο κίνδυνος που θέτουν οι χαμηλές θερμοκρασίες στη τεχνολογία.
Η κατάψυξη σχετικά με την αθανασία.
2-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή μαγειρικής : Casa di Vicenzo Διασκεδαστική μαγειρική με τον Vincenzo Zanni.Γιατί η μαγειρική δεν είναι ......θεωρία!
2-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
2-Αυγ 23:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Μάμπο στο Μπαλί   (Road  to Bali)                                                                  Μιούζικαλ,
Έγχρωμη, ΗΠΑ 1952,
Διάρκεια 91'
Δύο άνεργοι φίλοι της show-biz δέχονται να δουλέψουν σαν δύτες που ψάχνουν θησαυρούς στο Μπαλί για μια τοπική πριγκίπισσα…Έτσι βρίσκουν θησαυρούς, αγάπη και συναίσθημα αλλά και πολλά προβλήματα…!                                                                                   Παίζουν : Μπομπ Χόουπ, Ντόροθι Λαμούρ, Μπινγκ  Κρόσμπι                                       Σκηνοθεσία: Χαλ Γουόκερ
3-Αυγ 0:45 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Σκλάβος της γης (The Southerner, Δραματική,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ, 1945,
Διάρκεια 91'
Μια πενταμελής οικογένεια (1 γιαγιά, 2 γονείς, 2 παιδιά) εγκαταλείπουν την πόλη και πηγαίνουν να ζήσουν  σε μία αγροτική περιοχή όπου αναλαμβάνουν βαμβακοκαλλιέργειες και λοιπές γεωργικές δραστηριότητες. Η ζωή των απλών ανθρώπων όμως είναι δύσκολη, κυλάει κάτω από δυσμενείς συνθήκες, όπου δεν υπάρχει χώρος για όνειρα.                                                                                                                            Πρωταγωνιστούν : Ζάκαρι Σκοτ, Μπέττυ Φιλντ, Κάρολ Νάις                                          Σκηνοθεσία : Ζαν Ρενουάρ
3-Αυγ 2:30 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Τα σύνορα της
παρανομίας (The lawless
frontier), Γουέστερν,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1934,
Διάρκεια 59'

(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Οι γονείς του John Tobin έχουν δολοφονηθεί και θέλει δικαιοσύνη. Ξεκινά να βρει τον δολοφόνο, τον σατανικό αρχηγό συμμορίας Pandro Zanti , ο οποίος κρύβεται από τον νόμο με μεταμφιέσεις και παραλίγο να σκοτώσει τον γέρο αναζητητή Dusty και την εγγονή του. Ο Τζον τους σώζει και πιάνει τον Ζάντη, για να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις από τον νομοθέτη Σερίφη Ουίλιαμς . Ο Ζάντη  αφήνεται και φεύγει.   Ο Τζον ομως  πρέπει να καθαρίσει το όνομά του και να βρει ποιος είναι ο πραγματικός εγκληματίας                                                  Παίζουν : Τζον Γουέιν, Σίλα Τέρρυ,  Τζακ Ρόκγουελ, Τζορτζ Γκάμπυ Χέις, Γιακίμα  Κανούτ                                                                                                Σκηνοθεσία : Ρόμπερτ  Μπράντμπερυ
3-Αυγ 3:30 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : QUICK SAND , Φιλμ νουάρ , ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1950, Διάρκεια : 79'   (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Ο Dan  είναι ένας ωραίος τύπος , μηχανικός αυτοκινήτων, που χρειάζεται 20 $ για ένα καυτό ραντεβού με τη σερβιτόρα Vera . Αποσπά κρυφά το ποσό από το αφεντικό του, σκοπεύοντας να το επιστρέψει αργότερα, εισπράττοντας από έναν φίλο του, που του χρωστάει. Ο φίλος του όμως δεν βγάζει ποτέ τα λεφτά του με καθαρό τρόπο, οπότε ο Νταν   πέφτει σε όλο και πιο καταστροφικές συνθήκες για όλο και περισσότερα χρήματα που γρήγορα ξεφεύγουν από τον έλεγχό του.                                                                        Παίζουν : Μίκυ Ρούνευ, Πήτερ Λόρε, Μπάρμπαρα Μπέιτς.                 Σκηνοθεσία : Ίρβινγκ Πίτσελ
3-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : GARDENING - ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ         
Η Φροντίδα του κήπου μας. 
Τα   στάδια της περιποίησης του κήπου όπως την επιλογή του μέρους, την φύτευση, ταστάδια περιποίησης, το κλάδεμα , κλπ
3-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW        Cold (Κρύο) 

Η άμυνα του οργανισμού στο κρύο. Ο κίνδυνος που θέτουν οι χαμηλές θερμοκρασίες στη τεχνολογία.
Η κατάψυξη σχετικά με την αθανασία.
3-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ :THE GREATEST JOURNEYS ON EARTH Οι πιο ασυνήθιστες διαδρομές στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη!
3-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
3-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW    Modern Transportation Management (Σύγχρονη Διοίκηση Μεταφορών)
    
Τα μέσα μεταφοράς. Η αποτελεσματική διαχείριση σιδηροδρομικών και αεροπορικών δικτύων στη μείωση των προβλημάτων της κυκλοφοριακής συμφόρησης και το χτίσιμο του τούνελ.
3-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 10:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
3-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
3-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
3-Αυγ 18:00 8 Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
3-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ :  IQ    
IQ : o δείκτης αντίληψης, ο δείκτης ευφυΐας, για ανήλικους, ενήλικους, για ζώα!
3-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας . 
3-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
3-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -   Behavioral Science (Επιστήμη της Συμπεριφοράς)                   Η συμπεριφορά. Η διαφορά μεταξύ "έμφυτου" και "επίκτητου". Μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς και τι κάνει τους ανθρώπους να εργάζονται.  
3-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή μαγειρικής : Casa di Vicenzo Διασκεδαστική μαγειρική με τον Vincenzo Zanni.Γιατί η μαγειρική δεν είναι ......θεωρία!
3-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
3-Αυγ 23:00 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : NEVER GROW OLD (2019) Western, Μυστηρίου & Θρίλερ,    Διάρκεια : 100'min  (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, απρεπή εκφορά λόγου) Μία κάποτε ειρηνική παραμεθόρια πόλη γίνεται λάκκος  κακίας όταν ο μοχθηρός παράνομος Ολλανδός Άλμπερτ και η συμμορία του φτάνουν και αρχίζουν να πυροβολούν τους αντιπάλους τους. Ο νεκροθάφτης Πάτρικ Τέιτ πρέπει τώρα να επιλέξει ανάμεσα στα χρήματα που βγάζει για την ταφή των θυμάτων των δολοφόνων και στις απειλές που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένειά του καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται.                                                                            Παίζουν : Εμίλ Χιρς, Ντεμπορά Φρανσουά, Τζον Κιούζακ.                             Σκηνοθεσία : Ιβάν Κάβανα
4-Αυγ 1:00   ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Στο κατώφλι της ευτυχίας (Road to happiness),
Δραματική, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1942, Διάρκεια 74',
Μια γλυκόπικρη ιστορία του δρόμου προς την ευτυχία μιας οικογένειας. Ο Jeff Carter  μόλις επέστρεψε από την Ευρώπη ανυπόμονος να δει την οικογένειά του. Ο Charley Grady, ο πράκτοράς του, ενημερώνει τον Jeff ότι η σύζυγός του, η Millie τον έχει χωρίσει και ξαναπαντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο, Sam Rankin. Ο Τζεφ ανακάλυψε ότι η πρώην του έστειλε τον Ντάνι στο στρατιωτικό οικοτροφείο γιατί θα προτιμούσε να κοινωνικοποιηθεί με τους νέους φίλους της.
Ο Ντάνι είναι χαρούμενος ότι ο πατέρας του είναι σπίτι από τις διετείς σπουδές του στην όπερα baritone και είναι ευτυχής που ζει μαζί του ξανά, αν και μοιράζονται ένα δωμάτιο σε μία πανσιόν. Ο Τζεφ και ο Ντάνι δεν έχουν χρήματα και ο Τζεφ δεν μπορεί να βρει δουλειά τραγουδιού. Βρίσκει δουλειά στο ραδιόφωνο ως Ινδός ηθοποιός σε μια εκπομπή τραγουδιού.
Ο Ντάνι συνειδητοποιεί ότι παρεμποδίζει το όνειρο του πατέρα του να τραγουδήσει και προσπαθεί να τον απομακρύνει αλλά παραδέχεται στον πατέρα του ότι δεν μπορεί να του πει ψέματα.  Ο πατέρας του επιμένει να συνεχίσει να ενεργεί έτσι ώστε να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Τζεφ έχει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία…                                       Πρωταγωνιστούν : Τζον Μπόλς, Μόνα Μπάρι, Μπίλι Λι                                   Σκηνοθεσία : Φιλ Ρόουζεν
4-Αυγ 2:30 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Ο Μπάστερ ελληνιστής (Speak easily), Κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1932,
Διάρκεια 81',
Ενας καθηγητής Ελληνικών, που νομίζει ότι κληρονόμησε μια μεγάλη περιουσία, χρηματοδοτεί μια θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ με την ελπίδα ότι κάνει κάτι καλό, κάτι μεγάλο, ότι με λίγα λόγια πρόκειται για μια αρχαία ελληνική τραγωδία. Ομως, στην πραγματικότητα δε συμβαίνει τίποτε απ' όλα αυτά, παρά μονάχα μέσα στο ευφάνταστο μυαλό του καθηγητή. Του ελληνιστή, που ούτε περιουσία κληρονόμησε, αλλά ούτε και η παράσταση
την οποίαν χρηματοδοτεί έχει κάτι κοινό με αρχαία τραγωδία.                          Πρωταγωνιστούν : Μπάστερ Κήτον, Τζίμμυ Ντουράντε, Θέλμα Τοντ               Σκηνοθεσία : Έντουαρντ Σέντσγουϊκ
4-Αυγ 3:50 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :Δαίμονες του βάλτου
(Attack of the Giant  Leeches), Τρόμου,  Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1959,
Διάρκεια 62',
Ένας μπάρμαν στέλνει τη γυναίκα του  και τον εραστή της σε έναν βάλτο όπου κρύβονται μεγάλες "έξυπνες"βδέλλες.   Η τραγωδία έχει ήδη αρχίσει.                                                                                                          Παίζουν : Κεν  Κλαρκ, Υβέτ Βίκερς, Γιαν  Σέπαρντ                                       Σκηνοθεσία : Μπέρναρντ  Κοβάλσκι,
4-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
4-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ :  IQ    
IQ : o δείκτης αντίληψης, ο δείκτης ευφυΐας, για ανήλικους, ενήλικους, για ζώα!
4-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
4-Αυγ 6:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -   Behavioral Science (Επιστήμη της Συμπεριφοράς)                   Η συμπεριφορά. Η διαφορά μεταξύ "έμφυτου" και "επίκτητου". Μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς και τι κάνει τους ανθρώπους να εργάζονται.  
4-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
4-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW     Cars (Αυτοκίνητα)    
Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Τι συμβαίνει κάτω από το καπό και η κατασκευή ενός αυτοκινήτου.
4-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
4-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
4-Αυγ 17:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  του  κ. Σάββα Χειρίδη, Γενικός Χειρουργός  Λαπαροσκόπος,
με θέμα : «Laser Πρωκτολογία »
4-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
4-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE STATE OF EUROPE 
Μια σειρά που εξετάζει θέματα και γεγονότα που σχετίζονται με τις πηγές ,την ανάπτυξη και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
4-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας .
4-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
4-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW –   Navigation (Ναυσιπλοϊα)
 Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι θαλασσοπόροι. Ο ναυτιλιακός χάρτης και οι εκπλήξεις που βρίσκονται στα βάθη των ωκεανών.
4-Αυγ 20:00 8 Ντοκιμαντέρ :INNOVATORS Μια τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της επιστήμης, που παρουσιάζει το μέλλον αυτών και πως θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας. 
4-Αυγ 20:30 8 7ηΤηλεοπτική Σεζόν - Νέος κύκλος : ΜΑRKETING IN PRACTICE & MORE (E) Χρηστικές συμβουλές marketing για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει ο Σύμβουλος Marketing Θέμης Σαρανταένας.
         
4-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
4-Αυγ 23:00 12  Rommel (2012) Πολεμικό Δράμα. Διάρκεια : 118 min  (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Η ιστορία των τελευταίων επτά μηνών της ζωής του Γερμανού Στρατάρχη Έρβιν Ρόμελ. Παίζουν :  Ulrich Tukur, Johannes Silberschneider,
Ρολφ Κάνις.  Σκηνοθεσία :  Niki Stein
5-Αυγ 1:15 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Διαβολική νυχτερίδα (The devil bat), Τρόμου,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1940,
Διάρκεια 68',
Ο Dr. Paul Carruthers είναι ένας αξιαγάπητος και ευγενικός χημικός μιας
τοπικής εταιρείας καλλυντικών, που όμως είναι εξοργισμένος με τους πλούσιους εργοδότες του, επειδή πιστεύει ότι του έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή του στην επιτυχία της εταιρείας.
Για να πάρει εκδίκηση, αναπαράγει στο εργαστήριό του γιγαντιαίες νυχτερίδες . Στη συνέχεια, τις προγραμματίζει να σκοτώνουν εκείνους που βάζουν ένα ειδικό άφτερ σέιβ που έχει δημιουργήσει στο εργαστήριό του . Διανέμει έξυπνα τη λοσιόν στους εχθρούς του ως προϊόν «δοκιμής» (tester).
Μόλις τα υποψήφια θύματά του βάζουν τη λοσιόν, ο χημικός τότε απελευθερώνει τις διαβολικές νυχτερίδες του τη νύχτα, καταφέρνοντας έτσι να δολοφονήσει δύο πρώην συνεργάτες του και τρία μέλη των οικογενειών τους.
Όταν ο χαρισματικός δημοσιογράφος Johnny Layton αναλαμβάνει να ερευνήσει το μυστήριο έχοντας ως συμπαραστάτη τον φωτογράφο McGuire (Donald Kerr), οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.                                                                                Πρωταγωνιστούν : Μπέλα Λουγκόζι, Σούζαν Κάαρεν, Ντέιβ Ο'Μπράιαν               Σκηνοθεσία : Ζαν Γιάρμπορο
5-Αυγ 2:30 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Έγκλημα στην
Τσάιναταουν (Mr. Wong in
Chinatown), Μυστηρίου,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1939,
Διάρκεια 70',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Ο πονηρός ιδιώτης κύριος Γουόνγκ ασχολείται για άλλη μια φορά μετά τη δολοφονία μιας όμορφης Κινέζας πριγκίπισσας  στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο. Πριν υποκύψει σε ένα δηλητηριώδες βέλος, η πριγκίπισσα γράφει το "Captain J" -- αλλά είναι αυτό μια υπόδειξη για την ταυτότητα του δολοφόνου της ή ένα άλλο κομμάτι του μυστηριώδους παζλ; Καθώς περισσότερα θύματα σκοτώνονται από τα ίδια βέλη, ο Wong  ακολουθεί κάποιες ενδείξεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το όνομα Capt. Jaime  .
Παίζουν : Μπορίς Καρλόφ,  Μάρτζορυ Ρέυνολντς,
Γκραντ Ουίδερς, Χάντλευ  Γκόρντον.                                                                Σκηνοθεσία : Ουίλιαμ Νάι
5-Αυγ 3:45 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Ο δολοφόνος της
ασφάλτου (The hitchhiker)
Θρίλερ, Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1953,
Διάρκεια 70',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Eνα ταξίδι αναψυχής μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν δύο φίλοι παίρνουν με ώτο-στοπ έναν ψυχοπαθή κατάδικο, ο οποίος τους ανακοινώνει ότι στο τέλος του ταξιδιού θα τους σκοτώσει.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η ιδιαιτερότητα που έχει στο ένα μάτι του το οποίο μένει μόνιμα ανοικτό, δεν τους αφήνει να γνωρίζουν πότε κοιμάται και πότε είναι ξύπνιος...                                                                                                                                                                                             Πρωταγωνιστούν : Έντμοντ Ο'Μπράιαν, Φρανκ Λάβτζου, Γουίλιαμ Τάλμαν                              Σκηνοθεσία : Άιντα Λουπίνο
5-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
5-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW –   Navigation (Ναυσιπλοϊα)
 Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι θαλασσοπόροι. Ο ναυτιλιακός χάρτης και οι εκπλήξεις που βρίσκονται στα βάθη των ωκεανών.
5-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : FABULOUS FORTUNES  Ο 20ος αιώνας υπήρξε o αιώνας της οικονομικής επανάστασης, του μεγάλου καταναλωτισμού και της μαζικής ανάπτυξης  έφεραν στο φως μια νέα τάξη πλουσίων.
Ένας αιώνας «Αμύθητων Περιουσιών»
5-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
5-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 9:00 8  Ντοκιμαντέρ :THE SCIENCE SHOW    Architecture/ Αρχιτεκτονική Η κατασκευή ενός κτιρίου, το «έξυπνο» σπίτι και το μπετόν, το υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. 
5-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 13:30   Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
5-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
5-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
5-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
5-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ : RESEARCH FOR THE FUTURE 
Πολιτισμός υψηλής τεχνολογίας. Η επιστήμη στην υπηρεσία
του ανθρώπου.
5-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας . 
5-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ :Green Careers
Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον!!
Συμβουλές και οδηγίες για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον.
5-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -Surgery (Χειρουργική Επέμβαση)
Τα κατάγματα. Η αναισθησία και η κατάσταση της ελεγχόμενης νάρκωσης και η εγχείρηση καρδιάς.
5-Αυγ 20:00 8  Ντοκιμαντέρ :  THE NATURAL KINGDOM COLLECTION 
Η ζωή των αρπακτικών στην άγρια φύση!
5-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
5-Αυγ 23:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν -    TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ   (Ε) Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.
6-Αυγ 0:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν -    TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ    Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.
6-Αυγ 1:00 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Φλογισμένος διάδρομος
(The big lift), Πολεμικό
δράμα, Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ
1950, Διάρκεια 120'
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας).Το 1948, η Σοβιετική Ένωση, απέκλεισε το μέρος του Βερολίνου των συμμάχων για να θέσει την πόλη ολοκληρωτικά υπό έλεγχο. Ένα ημι-ντοκιμαντέρ για την αερογέφυρα του Βερολίνου, που οδηγεί στις ιστορίες δύο φανταστικων προσώπων, των αεροπόρων των ΗΠΑ , Sgt Hank Kowalski, που αποδεικνύει το μίσος του κατά των Γερμανών αντιστεκόμενος στην αλλαγή, και του Sgt Danny McCullough, που έλκεται ερωτικά  από την  όμορφη Γερμανίδα χήρα, περνά στην κατεχόμενη μεριά του Βερολίνου...                                                         Παίζουν  : Μοντγκόμερι Κλιφ, Πωλ Ντάγκλας, Cornell Borchers,  Bruni Löbel                      Σκηνοθεσία : Τζορτζ Σήτον    
6-Αυγ 3:15 16 Maniac 1934  (Ο μανιακός), Τρόμου.   Διάρκεια : 51min, Α/Μ (Το πρόγραμα περιέχει σκηνές βίας) Ο Ντον Μάξγουελ έκανε κάτι κακό κάποια στιγμή στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να κρυφτεί στο εργαστήριο του διαταραγμένου ψυχιάτρου Δρ. Μέιρσουλτς, δουλεύοντας ως βοηθός του. Ο  Μέιρσουλτς είναι ο τρελός επιστήμονας, που πιστεύει ότι μπορεί να αναβιώσει τους νεκρούς με σφηνάκια «υπερ-αδρεναλίνης». Αφού ο Ντον και ο γιατρός κλέψουν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας που αυτοκτόνησε με μονοξείδιο του άνθρακα, την αναζωογονούν με επιτυχία, αν και μόνο για έναν δεδομένο ορισμό του «επιτυχώς» καθώς έχει αφεθεί σε κατάσταση ζόμπι. Παίζουν : Bill Woods, Horace B. Carpenter, Ted Edwards  Σκηνοθεσία : Dwain Esper 
6-Αυγ 4:05 16 Ξένη Ταινία : Μπλε ατσάλι (Blue steel), Γουέστερν, Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1934, Διάρκεια 51', 

(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) . Ο Αμερικανός στρατάρχης John Carruthers παρατηρεί μια ληστεία και ο σερίφης Jake πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο ένοχος. Εν τω μεταξύ, ο κορυφαίος πολίτης της πόλης σχεδιάζει να ληστέψει όλους τους τυφλούς.                                                                                                                                Παίζουν : Τζον Γουέιν, Ελεάνορ Χαντ, Τζορτζ Γκάμπυ Χέιζ                                      Σκηνοθεσία : Ρόμπερτ Μπράντμπερυ
6-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE STATE OF EUROPE 
Μια σειρά που εξετάζει θέματα και γεγονότα που σχετίζονται με τις πηγές ,την ανάπτυξη και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
6-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : RESEARCH FOR THE FUTURE 
Πολιτισμός υψηλής τεχνολογίας. Η επιστήμη στην υπηρεσία
του ανθρώπου.
6-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ :Green Careers
Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον!!
Συμβουλές και οδηγίες για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον.
6-Αυγ 6:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -Surgery (Χειρουργική Επέμβαση)
Τα κατάγματα. Η αναισθησία και η κατάσταση της ελεγχόμενης νάρκωσης και η εγχείρηση καρδιάς.
6-Αυγ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 10:00 8 7η Τηλεοπτική Σεζόν  : MARKETING IN PRACTICE & MORE (E) Χρηστικές συμβουλές marketing για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει ο Θέμης Σαρανταένας.
6-Αυγ 10:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 11:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 13:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 16:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 17:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 18:00 8 Πάνω Από Τα Όρια  Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
6-Αυγ 19:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  της κ. Ράνιας  Σουλάκη,  Σύμβουλος Διαχείρισης Θεμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με θέμα : «21ος Αιώνας – στην  πορεία των νέων εργασιακών σχέσεων»
6-Αυγ 20:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
6-Αυγ 20:30 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
6-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
6-Αυγ 22:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν - Νέος κύκλος TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ (E)    Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.
7-Αυγ 0:00   Winds of the Wasterland , 1936, A/M, Western . Διάρκεια : 53' (Το πρόγραμα περιέχει σκηνές βίας) Η άφιξη του τηλέγραφου (η νέα μορφή επικοινωνίας της εποχής) έφερε τους  αναβάτες του Pony Express όπως ο John Blair και ο φίλος του Smoky χωρίς δουλειά. Ένας αγώνας θα αποφασίσει εάν αυτοί ή ο ιδιοκτήτης της σκηνής Drake θα λάβει το συμβόλαιο με την κυβέρνηση. Παίζουν : Τζον Γουέιν, Phyllis Fraser, Lew Kelly , Douglas Cosgrove . Σκηνοθεσία : Μακ Β. Ράιτ
7-Αυγ 1:00 8 Εκπομπή Body Health (Ε) Εφαρμογές φυσικοθεραπείας, από τον   Χειροπράκτη - Φυσικοθεραπευτή, κ. Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη, γνωρίζοντας στους τηλεθεατές τις ευεργετικές δυνατότητες της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών.
7-Αυγ 2:00 8 Πάνω Από Τα Όρια (E) Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
7-Αυγ 3:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : The only Son ‧ Δράμα, Ιαπωνικής παραγωγής 1936, Α/Μ‧ Διάρκεια : 82' Μια χήρα στέλνει τον μονάκριβο γιο της για να λάβει καλύτερη εκπαίδευση. Χρόνια αργότερα, τον επισκέπτεται, βρίσκοντάς τον έναν φτωχό δάσκαλο με γυναίκα και γιο. Παίζουν : Chôko Iida, Μασάο Χαγιάμα, Mitsuko Yoshikawa, Shin'ichi Himori. Σκηνοθεσία : Yasujirô Ozu
7-Αυγ 4:30 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Το τριπλούν αίνιγμα (The
Kennel Murder Case),
Μυστηρίου, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1933, Διάρκεια 73' 
(To πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Ο William Powell πρωταγωνιστεί ως ντετέκτιβ Philo Vance σε αυτό το γεμάτο αγωνία μυστήριο δολοφονίας κλειδωμένο δωμάτιο. Μαζί με πολλές αποκαλυπτικές ενδείξεις, υπάρχουν πολλά  θέματα για τους αποπνικτικούς συλλέκτες έργων τέχνης, μια όμορφη πρωτοεμφανιζόμενη παγιδευμένη σε ένα σπίτι,  μια λαμπερή σταρ της σκηνής που κρατά μια δοκιμασία, ο άντρας, ένα πτώμα που περπατά και ένα πληγωμένο σκυλί που ξέρει την απάντηση στο πιο ανεξήγητο μυστήριο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο πιο σαγηνευτικός ντεντέκτιβ,  μετά τον Σέρλοκ Χολμς! Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Μάικλ Κέρτιζ (Καζαμπλάνκα) γυρίζει μια ιστορία που είναι απολύτως αποδεδειγμένη!                                                                                    Παίζουν : Ουίλιαμ Πάουελ, Μαίρη Άστορ, Γιουτζίν Πάλετ.                    Σκηνοθεσία Μάικλ Κέρτιζ, 
7-Αυγ 6:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου . Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου .
 
7-Αυγ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 9:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 10:00 8 Πάνω Από Τα Όρια (E) Η πιο συνεπής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για τους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και 32 χρόνια. Ελληνικός και παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός, στους σου ή τους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζονται από μια έμπειρη συντακτική ομάδα και σχολιάζονται από έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης. 
7-Αυγ 11:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 18:00 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου  Όλη η δράση από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου σε εβδομαδιαία βάση. Ράλι, αναβάσεις αγώνες πίστας και μεγάλου τουρισμού από τις πιο αναπτυγμένες χώρες του Motorsport όπως η Ιταλια, η Γερμανία και η Γαλλία, μέχρι και τους κορυφαίους θεσμούς με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. 
7-Αυγ 18:30 8 Revolution  Μια φρέσκια οπτική ματιά στο χώρο του αυτοκινήτου με επίκεντρο την βελτίωση, τα supercars και τις αστειρευτες ιπποδυνάμεις. Drift, Dragster, καμμένο λάστιχο και μοναδικός ήχος από πολλαπλές εξατμίσεις συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε τηλεθεατή που αγαπά τις αυτοκινητιστικές συγκινήσεις. 
7-Αυγ 19:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE NATURAL KINGDOM COLLECTION 
Η ζωή των αρπακτικών στην άγρια φύση!
7-Αυγ 20:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  του  κ. Σάββα Χειρίδη, Γενικός Χειρουργός  Λαπαροσκόπος,
με θέμα : «Laser Πρωκτολογία »
7-Αυγ 21:00 8 Τηλεαγορές Τηλεαγορές
7-Αυγ 22:00 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Ούτε ιερό, ούτε όσιο
(Nothing sacred),
Κωμωδία, Έγχρωμη, ΗΠΑ
1937, Διάρκεια 73',
 (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Μια εφημερίδα, για να αυξήσει την κυκλοφορία της, βάζει σαν κύριο θέμα, μια ψεύτικη δηλητηρίαση. Η νεαρή, που έχει δήθεν "χτυπηθεί" από την αρρώστια, οδηγείται εσπευσμένα από το χωριό της στη Νέα Υόρκη και μέσα από τον Τύπο γίνεται το πρόσωπο της ημέρας.                                                                              Πρωταγωνιστούν : Κάρολ Λόμπαρντ, Φρέντρικ Μαρ                                               Σκηνοθεσία : Γουίλιαμ Γουέλμαν
8-Αυγ 23:30 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Ατρόμητος Σέρλοκ
Χολμς/Μελαχρινός Πειρασμός (My favorite brunette), Κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1947,
Διάρκεια 87',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) . Ο Ronnie Jackson είναι ένας φωτογράφος μωρών που ονειρεύεται να γίνει μυστικός ντετέκτιβ, όπως ο φίλος του ο Sam. Μια μέρα, μια μυστηριώδης γυναίκα τον περνάει για ντετέκτιβ και σύντομα βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση δολοφονίας.                                                                                                                 Πρωταγωνιστούν : Μπομπ Χόουπ, Ντόροθυ Λαμούρ, Πήτερ Λόρε                        Σκηνοθεσία  : Έλιοτ Νάγκετ 
8-Αυγ 1:00 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου (Ε)  Όλη η δράση από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου σε εβδομαδιαία βάση. Ράλι, αναβάσεις αγώνες πίστας και μεγάλου τουρισμού από τις πιο αναπτυγμένες χώρες του Motorsport όπως η Ιταλια, η Γερμανία και η Γαλλία, μέχρι και τους κορυφαίους θεσμούς με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. 
8-Αυγ 1:30 8 Revolution - 3oς Κύκλος(E) Μια φρέσκια οπτική ματιά στο χώρο του αυτοκινήτου με επίκεντρο την βελτίωση, τα supercars και τις αστειρευτες ιπποδυνάμεις. Drift, Dragster, καμμένο λάστιχο και μοναδικός ήχος από πολλαπλές εξατμίσεις συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε τηλεθεατή που αγαπά τις αυτοκινητιστικές συγκινήσεις. 
8-Αυγ 2:00 12 The Great Flamarion. (Ο διαβολικός μάγος) 1945 Α/Μ . Δράμα. Διάρκεια : 75' Μέρος μιας ψυχαγωγικής πράξης, μια όμορφη αλλά αδίστακτη γυναίκα ερμηνεύτρια χειραγωγεί όλους τους άντρες στη ζωή της για να πετύχει τους στόχους της. Παίζουν : Έριχ φον Στρόχαϊμ, Μαίρη Μπεθ Χιουζ, Νταν Ντουριέα .  Σκηνοθεσία : Άντονυ Μαν
8-Αυγ 3:20 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Early Summer (1951) ‧Οικογενειακό δράμα, Ιαπωνικής παραγωγής  Α/Μ,‧ Διάρκεια : 124 λ. Μια οικογένεια επιλέγει ένα ταίρι για την κόρη τους Noriko, αλλά αυτή, παραδόξως, έχει τα δικά της σχέδια. Παίζουν :    Setsuko Hara, Chishû Ryû,   Chikage Awashima,  Kuniko Miyake                   Σκηνοθεσία :    Yasujirô Ozu
8-Αυγ 5:40 8 Ντοκιμαντέρ : MUSIC EXPRESS 
Συναυλίες και συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα
συγκροτήματα της ροκ και ποπ.
8-Αυγ 6:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου .
8-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
8-Αυγ 7:30 Κ CARTOONS  
8-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
8-Αυγ 9:00   Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW        Cold (Κρύο) 

Η άμυνα του οργανισμού στο κρύο. Ο κίνδυνος που θέτουν οι χαμηλές θερμοκρασίες στη τεχνολογία.
Η κατάψυξη σχετικά με την αθανασία.
8-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
8-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
8-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
8-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
8-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
8-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
8-Αυγ 18:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας. 
8-Αυγ 18:05 8 Ντοκιμαντέρ : RACE TO SAVE THE PLANET  Τα σπουδαιότερα περιβαλλοντικά  θέματα του αιώνα!!!!
Από την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι την διάβρωση του εδάφους!!!!
Από τις καταστροφές των δασών μέχρι την κλιματική αλλαγή.
Αφήγηση ΜέριλΣτρηπ
8-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας.
8-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : OUT OF THE PAST Οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, από όλο τον κόσμο,
στον τομέα των τεχνών, της πολιτικής, της φιλοσοφίας, της επιστήμης.
8-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή Body Health (Ε) Εφαρμογές φυσικοθεραπείας, από τον   Χειροπράκτη - Φυσικοθεραπευτή, κ. Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη, γνωρίζοντας στους τηλεθεατές τις ευεργετικές δυνατότητες της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών.
8-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
8-Αυγ 23:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Όταν περάσουν τα
σύννεφα [Till the clouds
roll by], Μιούζικαλ,
Έγχρωμο, ΗΠΑ 1946,
Διάρκεια 135'
Η βιογραφία του διάσημου συνθέτη Τζερόμ Κερν μέσα από μουσικοχορευτικά νούμερα που ερμηνεύουν σπουδαίοι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, ανάμεσά τους η Τζούντι Γκάρλαντ και ο Φρανκ Σινάτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγο πριν το θάνατό του, ο διάσημος συνθέτης πρόλαβε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τα γυρίσματα του μουσικού αυτού αφιερώματος.                                                   Πρωταγωνιστούν : June Allyson, Lucille Bremer, Τζούντι Γκάρλαντ, Kathryn Grayson, Βαν Χέφλιν, Lena Horne, Βαν Τζόνσον, Άντζελα Λάσμπουρι, Tony
Martin, Virginia O'Brien, Dinah Shore, Φρανκ Σινάτρα, Robert Walker .             Σκηνοθεσία : Richard Whorf,Busby Berkeley, Henry Koster, Βινσέντε Μινέλι,
George Sidney
9-Αυγ 1:30 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :  Spring in a small town . Αισθηματικό δράμα, Ιαπωνικής παραγωγής 1948  Α/Μ.  Διάρκεια : 93' Η ταινία με τίτλο "Η Άνοιξη σε μια μικρή πόλη" είναι ένα οικείο έργο κινηματογραφικής ποίησης που δείχνει πέντε ανθρώπους που αγωνίζονται να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μετά από έναν πόλεμο. Η ταπεινή ζωή μιας παντρεμένης γυναίκας σε μια μικρή πόλη αλλάζει όταν ο πρώην αγαπημένος της επιστρέφει μετά από μια δεκαετία απουσίας για να επισκεφτεί τον παλιό του φίλο, τον άρρωστο σύζυγό της. Η φωνή της δημιουργεί ένα συναρπαστικό ψυχολογικό δράμα, ακόμα κι όταν η λυρική κινηματογράφηση της Fei Mu δείχνει ανθρώπους να διστάζουν σε μια στιγμή αβεβαιότητας, μέσα σε ένα περιβάλλον ερειπίων.Παίζουν : Chaoming Cui, Γουέι Λι, Yu Shi.                      Σκηνοθεσία :
Μου Φέι 
9-Αυγ 3:15 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Το μυστικό των έξι
νεκρών (I bury the living),
Τρόμου, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1958, Διάρκεια 77',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας)  Ένας άνδρας αναλαμβάνει το διαχειριστικό κομμάτι ενός νεκροταφείου στο οποίο υπάρχει ένας χάρτης με άσπρες και μαύρες πινέζες που σημειώνουν αν ο κάτοχος του εκάστοτε κομματιού ζει ή πέθανε. Όταν μια λανθασμένη τοποθέτηση μαύρης πινέζας συμπίπτει με το θάνατο του ατόμου το οποίο αντιπροσώπευε ο άνδρας υποψιάζεται ότι ο χάρτης και ο ίδιος
έχει τη δύναμη να καθορίσει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.                      Πρωταγωνιστούν : Ρίτσαρντ Μπουν, Θέοντορ Μπίκελ, Χάουαρντ
Σμιθ, Πέγκυ Μάουρερ                                                                                            Σκηνοθεσία : ΆλμπερτΜπαντ             
9-Αυγ 4:30 8 Ντοκιμαντέρ : MUSIC EXPRESS 
Συναυλίες και συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα
συγκροτήματα της ροκ και ποπ.
9-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : OUT OF THE PAST Οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, από όλο τον κόσμο,
στον τομέα των τεχνών, της πολιτικής, της φιλοσοφίας, της επιστήμης.
9-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : RACE TO SAVE THE PLANET  Τα σπουδαιότερα περιβαλλοντικά  θέματα του αιώνα!!!!
Από την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι την διάβρωση του εδάφους!!!!
Από τις καταστροφές των δασών μέχρι την κλιματική αλλαγή.
Αφήγηση ΜέριλΣτρηπ
9-Αυγ 7:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -   Behavioral Science (Επιστήμη της Συμπεριφοράς)                   Η συμπεριφορά. Η διαφορά μεταξύ "έμφυτου" και "επίκτητου". Μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς και τι κάνει τους ανθρώπους να εργάζονται.  
9-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 11:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 12:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
9-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
9-Αυγ 17:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  του  κ.Κωνσταντίνου Χολέβα, Πολιτικός Επιστήμων με θέμα:
«Η πνευματική κληρονομιά του Χρυσοστόμου Σμύρνης»
9-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : HISTORY TURNING POINTS
 Μια διαδρομή στην ιστορία του κόσμου από το 410 έως το 1945!
9-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας , της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας. 
9-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : GARDENING - ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ         
Η Φροντίδα του κήπου μας. 
Τα   στάδια της περιποίησης του κήπου όπως την επιλογή του μέρους, την φύτευση, ταστάδια περιποίησης, το κλάδεμα , κλπ
9-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW    Geology/ Γεωλογία       Από τι είναι φτιαγμένη η Γη και πως μεταβάλλεται; Τα είδη πετρωμάτων και το πετρέλαιο. 
9-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή μαγειρικής : Casa di Vicenzo Διασκεδαστική μαγειρική με τον Vincenzo Zanni.Γιατί η μαγειρική δεν είναι ......θεωρία!
9-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
9-Αυγ 23:00 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :BADLAND (2019)  Διάρκεια : 117' min  (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Ο ντετέκτιβ Matthias Breecher προσλαμβάνεται από έναν από τους πρώτους αφροαμερικανούς γερουσιαστές για να εντοπίσει τους χειρότερους εγκληματίες πολέμου της Συνομοσπονδίας. Καθώς διασχίζει τις τιμητικές κολασμένες  χώρες αναζητώντας δικαιοσύνη, η αποφασιστικότητά του δοκιμάζεται όταν συναντά μια πρωτοπόρο γυναίκα που είναι πολλά  περισσότερο από όσο φαίνεται.                                                                                                                                            Παίζουν : Kevin Makely, Bruce Dern, Trace Adkins, Mina Sorvino                     Σκηνοθεσία : Justin Lee
10-Αυγ 1:15 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :   Ο άνθρωπος που  εξαπάτησε τον εαυτό του
(The man who cheated  himself), Φιλμ νουάρ,  Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1950,
Διάρκεια 81', 
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Μια γυναίκα (Τζέιν Γουάιατ) στη διαδικασία διαζυγίου πυροβολεί τον σύζυγό της και βάζει τον φίλο της υπολοχαγό της αστυνομίας (Λι Τζ. Κομπ) να κρύψει το πτώμα.
Παίζουν : Λι Τζ. Κομπ, Τζέιν Γουάιατ, Τζον Νταλ.                                                Σκηνοθεσία : Φέλιξ Φιστ
10-Αυγ 2:45 12 Ξένη Ταινία : Το μαγαζάκι του τρόμου
(The little shop of
horrors), Μαύρη κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1960,
Διάρκεια 71'
Ένας υπάλληλος ανθοπωλείου για να διατηρήσει τη δουλειά του και να εντυπωσιάσει τη  συνάδελφό του Όντρεϊ με την οποία είναι ερωτευμένος, δημιουργεί ένα λουλούδι που ονομάζει Όντρεϊ Τζούνιορ. Αυτό όμως το λουλούδι χρειάζεται ανθρώπινο αίμα για να ανθίσει  κι έτσι ο δημιουργός του αναγκάζεται να διαπράττει φόνους για να το... ποτίζει .                                                                       Σκηνοθεσία :΅Ρότζερ  Κόρμαν.                                                                                    Παίζουν : Τζόναθαν  Χέιζ, Τζάκυ Τζόζεφ, Μελ  Ουέλς, Τζακ Νίκολσον
10-Αυγ 4:00 16 Ξένη Ταινία : Το καραβάνι προς τη
Δύση (New frontier/
Frontier horizon),
Γουέστερν, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1939, Διάρκεια 55',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Όταν ο πολιτικός William Proctor ανακοινώνει ότι ένα φράγμα θα χτιστεί σε μια τοποθεσία όπου πολλοί έποικοι έχουν χτίσει σπίτια, ένας συνταξιούχος ταγματάρχης που ίδρυσε τον οικισμό προκαλεί αντιδράσεις. Τελικά, ο αγώνας έρχεται στην προσοχή των Three Mesquiteers - Stoney Brooke, Tucson Smith και Rusty Joslin - που προσπαθούν να βρουν μια ειρηνική λύση. Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιούν ότι ο Proctor θα καταφύγει σε κάθε τέχνασμα για να πάρει τον δρόμο του.                                                                                                                             Παίζουν  : Τζον Γουέιν, Ρέι Κόρριγκαν,  Ρέιμοντ Χάτον, Τζένιφερ
Τζόουνς                                                                                                                             Σκηνοθεσία : Τζορτζ  Σέρμαν
10-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : GARDENING - ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ         
Η Φροντίδα του κήπου μας. 
Τα   στάδια της περιποίησης του κήπου όπως την επιλογή του μέρους, την φύτευση, ταστάδια περιποίησης, το κλάδεμα , κλπ
10-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW    Geology/ Γεωλογία       Από τι είναι φτιαγμένη η Γη και πως μεταβάλλεται; Τα είδη πετρωμάτων και το πετρέλαιο. 
10-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ :THE GREATEST JOURNEYS ON EARTH Οι πιο ασυνήθιστες διαδρομές στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη!
10-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
10-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW –   Navigation (Ναυσιπλοϊα)
 Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι θαλασσοπόροι. Ο ναυτιλιακός χάρτης και οι εκπλήξεις που βρίσκονται στα βάθη των ωκεανών.
10-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 10:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
10-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
10-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
10-Αυγ 18:00 8 Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
10-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ :  IQ    
IQ : o δείκτης αντίληψης, ο δείκτης ευφυΐας, για ανήλικους, ενήλικους, για ζώα!
10-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας . 
10-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
10-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -    Taste/ Οι αρχές της γεύσης                           Η μαγειρική τέχνη, η βιομηχανία τροφίμων και η προσπάθεια της να συμβαδίσει με την φύση
10-Αυγ 20:00 8 Εκπομπή μαγειρικής : Casa di Vicenzo Διασκεδαστική μαγειρική με τον Vincenzo Zanni.Γιατί η μαγειρική δεν είναι ......θεωρία!
10-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
10-Αυγ 23:00 12  ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Τίτλος: Η τελευταία φορά που είδα το Παρίσι (The last
time I saw Paris),
Δραματική, Έγχρωμη, ΗΠΑ
1954, Διάρκεια 111
Ένας επίδοξος συγγραφέας επιστρέφει στο Παρίσι για να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του. Με αυτή την αφορμή θυμάται την ερωτική ιστορία που έζησε εκεί στη μεταπολεμική περίοδο με τη μητέρα της, μια πλούσια Αμερικανίδα που είχε τραγική κατάληξη.                                                                                       Πρωταγωνιστούν :  Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Βαν Τζόνσον, Ρότζερ Μουρ, Γουόλτερ Πίτζεον, Ντόνα Ριντ, Κουρτ Κάζναρ.                                                                             Σκηνοθεσία : Ρίτσαρντ Μπρουκς
11-Αυγ 1:00 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : CHARLY CHAN  SECRET,  ΗΠΑ 1936, A/Μ , Μυστήριο/Θρίλερ, Διάρκεια : 72'λ (Το πρόγραμα περιέχει σκηνές βίας) Ένα υπερωκεάνιο βυθίζεται στα ανοιχτά της Χονολουλού και ο Άλεν Κόλμπι, κληρονόμος εκατομμυρίων, θεωρείται νεκρός...αλλά ο ντόπιος ύπουλος Τσάρλι Τσαν δεν είναι τόσο σίγουρος και πετά στο Σαν Φρανσίσκο για περαιτέρω έρευνα. Κάπως έτσι, ο Κόλμπι που λείπει είναι εκεί μπροστά του...αλλά τον μαχαιρώνουν στην πλάτη πριν δει κανέναν. Περαιτέρω γεγονότα περιστρέφονται γύρω από την πνευματίστρια κυρία Λόουελ, την οικογένειά της με ύποπτους χαρακτήρες και την τρομακτική, ακατάσχετη έπαυλη του Κόλμπι, όπου το σώμα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας! Παίζουν :  Warner Oland, Rosina Lawrence, Charles Quigley .                                                          Σκηνοθεσία : Gordon Wiles
11-Αυγ 2:15 16 Ξένη Ταινία : Θα σπάσω τα δεσμά σας!
(Daniel Boone, Trail
Blazer), Γουέστερν,
έγχρωμο, ΗΠΑ 1956,
Διάρκεια 75'
  (Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας)Tο 1775, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού πολέμου της ανεξαρτησίας, ο οικισμός του Boonesborough στο Κεντάκι, πολιορκείται τόσο από τις εχθρικές ινδιάνικες φυλές Shawnee όσο και από τους Βρετανούς. Στα σύνορα ζούνε ο Ντάνιελ Μπουν και η οικογένειά του που πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση τους όταν η  ειρήνη σταματάει και κορυφώνεται  στο φρούριο μετωπική επίθεση.                                                                                                                                    Παίζουν : Μπρους Μπέννετ, Λον  Τσάνευ Τζ., Φάρον Γιανγκ                                                                                                       Σκηνοθεσία : Άλμπερτ  Γκάναουει, 
11-Αυγ 3:50 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : ΗΙ DE HO 
Χι-Ντε-Χο (Hi-De-Ho), Μιούζικαλ, Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1947, Διάρκεια 63'

Η μάνατζερ Nettie  που μιλάει γρήγορα βοηθά τον θρυλικό ηγέτη της τζαζ μπάντας Cab Calloway να κάνει μια συναυλία στο αποκλειστικό Brass Hat Club. Μόλις άκουσε τα καλά νέα, η αναξιόπιστη φίλη του Κάλογουεϊ, η Μίνι, υποθέτει λανθασμένα ότι αυτός και η Νέτι έχουν σχέση. Καθώς ο Calloway και η μπάντα του προετοιμάζονται για την παρθενική τους παράσταση στο Brass Hat, η εκδικητική Minnie ζητά από τον γκάγκστερ Boss Mason  τον ιδιοκτήτη ενός ανταγωνιστικού κλαμπ,  να χτυπήσει τον Calloway .  Θα μετανιώσει για την πράξη της πριν να είναι πολύ αργά;                                                  Παίζουν : Καμπ Κάλογουει,  Άιντα Τζέιμς, Τζέννυ Λε  Γκον, Ουίλλιαμ Κάμπελ                                                                                                                            Σκηνοθεσία : Τζον Μπίνευ,
11-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
11-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ :  IQ    
IQ : o δείκτης αντίληψης, ο δείκτης ευφυΐας, για ανήλικους, ενήλικους, για ζώα!
11-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : HIGH-tech
Υψηλή Τεχνολογία στην Υπηρεσία του Ανθρώπου!
11-Αυγ 6:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -    Taste/ Οι αρχές της γεύσης                           Η μαγειρική τέχνη, η βιομηχανία τροφίμων και η προσπάθεια της να συμβαδίσει με την φύση
11-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
11-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 9:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -Surgery (Χειρουργική Επέμβαση)
Τα κατάγματα. Η αναισθησία και η κατάσταση της ελεγχόμενης νάρκωσης και η εγχείρηση καρδιάς.
11-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 13:30 8 Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
11-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
11-Αυγ 17:00 8 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου  Διάλεξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου με την  ομιλία  του  π. Ευάγγελου Παπανικολάου,  θεολόγου, ιατρού και ιεραπόστολου με θέμα:
«Οι Ήρωες του 1821» A' Μέρος
11-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
11-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE STATE OF EUROPE 
Μια σειρά που εξετάζει θέματα και γεγονότα που σχετίζονται με τις πηγές ,την ανάπτυξη και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
11-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας .
11-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
11-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW –  Touch/ Αφή                                    Το δέρμα, η δυνατότητα του χεριού και έρευνες σχετικά με την ανακατασκευή του δέρματος
11-Αυγ 20:00 8 Ντοκιμαντέρ :INNOVATORS Μια τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της επιστήμης, που παρουσιάζει το μέλλον αυτών και πως θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας. 
11-Αυγ 20:30 8 7ηΤηλεοπτική Σεζόν - Νέος κύκλος : ΜΑRKETING IN PRACTICE & MORE (E) Χρηστικές συμβουλές marketing για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει ο Σύμβουλος Marketing Θέμης Σαρανταένας.
11-Αυγ        
11-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
11-Αυγ 23:00 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ :Το όπλο και ο άμβωνας
(The gun and the pulpit),
Γουέστερν, Έγχρωμη, ΗΠΑ
1974, Διάρκεια 74', HD 

(Το πρόγραμα περιέχει σκηνές βίας) Αφού δραπέτευσε , ο άθεος πυροβολητής Ernie Parsons , κλέβει την ταυτότητα ενός δολοφονημένου ιεροκήρυκα και παίρνει τη δουλειά του σε μια δυτική πόλη. Ο Έρνι ερωτεύεται την όμορφη Σάλι Άντεργουντ  και συνδέεται με την πόλη σαν ιερέας της. Έτσι, όταν το νέο του σπίτι απειλείται από έναν τυραννικό βαρόνο της γης, ο Έρνι πρέπει να χρησιμοποιήσει τόσο τις εκτεταμένες ικανότητές του ως πυροβολητής όσο και τις ελάχιστες ικανότητές του ως ιεροκήρυκας για να υπερασπιστεί τους κατοίκους.      Παίζουν :  Μάρτζοε  Γκόρτνερ, Σλιμ Πίκενς,  Ντέιβιντ Χάντλεστον,  Τζέφρυ Λιούις, Πάμελα  Σου Μάρτιν                                                                                                                                      Σκηνοθεσία : Ντάνιελ Πέτρι               
12-Αυγ 0:30 16 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Τίτλος: Η εκδίκηση μιας νεκρής (The terror), Τρόμου,
Έγχρωμη, ΗΠΑ 1963,
Διάρκεια 79',
(Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας) Γαλλία 1800.
Ο υπολοχαγός Andre Duvallier , Γάλλος αξιωματικός του στρατού  του Ναπολέοντα, καθώς περιφέρεται με το άλογο προσπαθώντας να βρει και να επανασυνταχθεί με το στράτευμά  του, συναντα την Helene , η οποία τον βοηθά και μετά εξαφανίζεται. Την ερωτεύεται και ψάχνοντας να την βρει, φτάνει στο κάστρο του Βαρόνου Von Leppe, όπου ανακαλύπτει ότι η κοπέλα ειναι το φάντασμα της γυναίκας του βαρόνου, την οποία είχε δολοφονήσει σε μια έκρηξη ζήλιας. Αλλά ο Andre είναι αποφασισμένος να την σώσει.                                                            Παίζουν : Τζακ Νίκολσον, Μπορίς Καρλόφ, Sandra Knight, Dick Miller              Σκηνοθεσία : Ρότζερ Κόρμαν
12-Αυγ 2:00 8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : Τίτλος: Ήρωες της... Καραβάνας (At war with the army),
Μουσική κωμωδία,
Ασπρόμαυρη, ΗΠΑ 1950,
Διάρκεια 93',
Δύο άντρες που αποτελούν τραγουδιστικό ντουέτο βρίσκονται νεοσύλλεκτοι σε σκληρό στρατόπεδο εκπαίδευσης για τον πόλεμο της Κορέας. Ο Βικ είναι θαρραλέος και ρομαντικός, ενώ ο Άλβιν είναι πρώτος στις γκάφες και δεν τα καταφέρνει σε τίποτα. Κι ενώ ο Βικ δεν αφήνει θηλυκό για θηλυκό, ο Άλβιν δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει σπίτι του όπου τον περιμένουν η γυναίκα του και το νεογέννητο μωρό του.                                               Παίζουν :  Τζέρρυ Λιούις, Ντην Μάρτιν                                                                        Σκηνοθεσία : Χαλ Ουόλκερ
12-Αυγ 3:45 12 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ - ΤΙΤΛΟΣ: Η μπλόφα (The big bluff),
Φιλμ νουάρ, Ασπρόμαυρη,
ΗΠΑ 1955, Διάρκεια 71',
Ο γόης Ρικ και η παντρεμένη ερωμένη του Φρίτζι, θέλουν να το σκάσουν μαζί αλλά δεν έχουν χρήματα. Την λύση βρίσκει ο Ρικ στην Βάλερι, μια ζάμπλουτη κυρία που του γνωρίζουν, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο μιας θανατηφόρας ασθένειας. Αφού την παντρευτεί, προσπαθεί να την στείλει μια ώρα αρχύτερα στον τάφο για να την κληρονομήσει. Η βοηθός της όμως τον υποπτεύεται.                                                                                                         Παίζουν Τζον Μπρόμφιλντ, Μάρθα Βίκερς, Ρόμπερτ Χάτον                                                                                                                            Σκηνοθεσία W. Lee Wilder
12-Αυγ 5:00 8 Ντοκιμαντέρ : THE LIVING SEA   

Ο JohnStoneman προσφέρει στους θεατές μια έρευνα για τα πολλά είδη ψαριών που ζουν στους ωκεανούς του κόσμου,καθώς δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη θαλάσσια ζωή.
12-Αυγ 5:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW –                                  
12-Αυγ 6:00 8 Ντοκιμαντέρ : FABULOUS FORTUNES  Ο 20ος αιώνας υπήρξε o αιώνας της οικονομικής επανάστασης, του μεγάλου καταναλωτισμού και της μαζικής ανάπτυξης  έφεραν στο φως μια νέα τάξη πλουσίων.
Ένας αιώνας «Αμύθητων Περιουσιών»
12-Αυγ 7:00 Κ CARTOONS  
12-Αυγ 8:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 9:00 8  Ντοκιμαντέρ :THE SCIENCE SHOW Oceanography/ Ωκεανογραφία.    Το φυτοπλανγκτόν, οι υδατοκαλλιέργειες και οι παλίρροιες. 
12-Αυγ 9:30   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 13:30   Ντοκιμαντέρ : Building Green 

Χτίζοντας οικολογικά σπίτια ,  φιλικά στη φύση και στο περιβάλλον.
12-Αυγ 14:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 15:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 16:00 8 Δημοσκοπήσεις (Best of) «Δημοσκοπήσεις» το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Attica. Ο Γιώργος Λαιμός για τέταρτη συνεχή χρονιά σας μεταδίδει με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή θεμάτων την επικαιρότητα με βασικό άξονα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάδειξη προβλημάτων αλλά και καλών πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.  Πρωταγωνιστές…αιρετοί όλων των βαθμών, κοινωνία, οικονομία αλλά κυρίως οι πολίτες! Δημοσκοπήσεις… το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… η πρώτη σας ενημέρωση από την τηλεόραση του Attica.
12-Αυγ 17:00 8 First From The West S 2022 (E) Η ''FIRST FROM THE WEST'' είναι μια ακαδημαϊκού ύφους εκπομπή που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα επιλεγμένους καλεσμένους από το χώρο της Εκπαίδευσης, από την Ηγεσία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αλλά και εκπροσώπους άλλων φορέων. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον άνθρωπο, την τεχνογνωσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προάγοντας το εξωστρεφές πρόσωπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Την εκπομπή συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.
12-Αυγ 18:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 18:15 8 Ντοκιμαντέρ : EARTH THE ENVIROMENT AND BEYOND   
12-Αυγ 18:30 8 Ντοκιμαντέρ : RESEARCH FOR THE FUTURE 
Πολιτισμός υψηλής τεχνολογίας. Η επιστήμη στην υπηρεσία
του ανθρώπου.
12-Αυγ 19:00 8 ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙ  Εκπομπή για τη φροντίδα του κήπου μας, της βεράντας μας , των λουλουδιών στο σπίτι μας . 
12-Αυγ 19:05 8 Ντοκιμαντέρ :Green Careers
Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον!!
Συμβουλές και οδηγίες για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον.
12-Αυγ 19:30 8 Ντοκιμαντέρ : THE SCIENCE SHOW -– The Forces of Nature/ Οι 4 δυνάμεις του Σύμπαντος     Τα λεπτόνια, τα γλουόνια, τα κουώρκς και άλλα υποατομικά σωματίδια.
12-Αυγ 20:00 8  Ντοκιμαντέρ :  SAVAGE STRIKES BACK Οι δραστηριότητες του σύγχρονου ανθρώπου θέτουν σε απειλή τους πληθυσμούς διαφόρων φυλών ανά τον κόσμο.
12-Αυγ 21:00   Τηλεαγορές Τηλεαγορές
12-Αυγ 23:00 8 3η Τηλεοπτική Σεζόν -    TA ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ   (Ε) Μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Η εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού, επέστρεψε. Ειδικά αφιερώματα σε πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, Στέλιος Καζαντζίδης, Μπάμπης Γκολές, Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μωραΐτης, Αφεντούλα Ραζέλη κ.α. Η εκπομπή που σέβεται και τιμά το γνήσιο ελληνικό ρεμπέτικο τραγούδι. Παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου.